Тушка форелі з головою свіжоморожена 2-3кг

Опис
Відправляємо замовлення по Україні! Скоропорт пакуємо в термоупаковку! Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!
Цікавлять оптові ціни? Переходьте на сайт redfish.vn.ua
Товар: Тушка форелі з головою свіжороможена 2-3кг.
Упаковка: На вагу.
Виробник: Норвегія.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Без глазурі.
Корисні властивості:
- В форелі міститься багато фосфору, необхідного людині для формування міцних кісток і зубів. До складу цієї риби також входять такі речовини як кальцій, магній, натрій і калій. Все це робить лосося одним з необхідних продуктів для формування міцного скелета і пружної м'язової тканини.
- Чималу роль відіграють і вітаміни, які містяться у складі цієї риби. Серед них найбільш помітними є вітаміни групи В (В1, В2, В3, В6), які відповідають за здоров'я нашої нервової системи і за нормальну роботу мозку.
- Крім вітамінів В в лососі міститься також вітамін А, відомий всім своєю користю для зростаючого організму.
- Однак найбільше форель цінують за вміст поліненасичених жирних кислот Омега-3, які забезпечують нормальну роботу нервової системи, стимулюють діяльність мозку і очей. А в поєднанні з вітаміном D (наприклад, салат зі свіжих овочів і філе лосося) діє на нашу нервову систему як антидепресант!
- Крім цього, лосось - відмінний продукт проти старіння! Омега-3 в поєднанні з вітамінами групи В та іншими корисними елементами допомагають зупинити біологічні процеси старіння в організмі.
Цікаво!
-
Форель не може жити в забрудненій воді. З її допомогою перевіряють водне середовище – якщо є токсичні речовини, риба гине.
-
Ця риба відрізняється від своїх прісноводних побратимів підвищеною швидкістю пересування. Вона здатна розвинути швидкість до 16 км/год. Від хижака форель рятується, вистрибуючи з води на висоту до 2 метрів, при цьому її швидкість перевищує 30 км/год.
Форель, запечена в духовці
Інгредієнти:
-
1 велика форель
-
100 г цибулі
-
250-300 г помідорів
-
1 лимон
-
зелена петрушка
-
3 столові ложки оливкової олії
-
за смаком сіль, перець
-
1 чайна ложка приправи для риби
Приготування:
-
Рибу очистіть від луски, видаліть нутрощі і жабри, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником.
-
Застеліть деко фольгою глянцевою стороною вгору. Змастіть фольгу рослинним маслом.
-
Наріжте цибулю кільцями шириною близько 1 сантиметра, викладіть на фольгу. Поверх викладіть рибу. Це необхідно, щоб готова риба не пристала до фольги.
-
Збризніть рибу оливковою олією, за допомогою пензлика змастіть її всередині і зовні. Посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби зовні і всередині. Дайте рибі кілька хвилин промаринуватися.
-
Помідор і лимон наріжте кільцями.
-
У черевце риби вкладіть гілочки петрушки, скибочки помідора і лимона. Запікайте в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці 40-60 хвилин. Якщо риба почне підгорати, накрийте її фольгою глянсовою стороною наверх.
Інформація для замовлення
- Ціна: 426 ₴/кг