Продавець Кращі ціни на інградієнти для суші розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1159 відгуків
+380 (98) 815-70-05
Кращі ціни на морепродукти, рибу та інгредієнти для суші!
Кошик

Стейк лосося с/м

770 /кг

  • В наявності
Стейк лосося с/м
Стейк лосося с/мВ наявності
770 /кг
+380 (98) 815-70-05
+380 (98) 815-70-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Відправляємо замовлення по Україні! Скоропорт пакуємо в термоупаковку! Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!

Цікавлять оптові ціни? Переходьте на сайт redfish.vn.ua

Товар: Стейк лосося свіжоморожений.

Упаковка: На вагу.

Виробник: Норвегія.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Без глазурі.

Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.

Корисні властивості:

  • зменшує запалення;

  • зміцнює імунну систему;

  • перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;

  • зміцнює роботу серцево-судинної системи;

  • регулює ритм серцевих м’язів;

  • запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;

  • активізує діяльність мозку;

  • покращує пам’ять;

  • зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;

  • покращує стан зубів;

  • регулює роботу нервової системи;

  • перешкоджає процесам старіння організму;

  • покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;

  • нормалізує артеріальний тиск;

  • відновлює еластичність судин;

  • підвищує рівень корисного холестерину;

  • очищає організм від шкідливих речовин;

  • знижує ризик розвитку цукрового діабету;

  • покращує стан шлунково-кишкового тракту;

  • запобігає артриту;

  • зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;

  • нормалізує діяльність щитовидної залози.

Найпопулярніші види сімейства лососевих:

  • Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.

  • Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).

  • Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.

  • Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.

  • Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей. 

  • Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру. 

  • Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.

Стейки з лосося в човниках

 

Інгредієнти: 

  • стейк лосося — 2 шт

  • сік половини лимона

  • спеції для риби

  • картопля — 3 шт

  • квасоля стручкова заморожена — 50-100 г

  • помідори чері — 6 шт

  • оливкова олія — 1 ст.л.

  • італійські трави — ⅓ ч.л.

  • суміш перців, сіль — за смаком

 

Приготування:

  1. У мисці змішуємо сік лимона і спеції для риби. Добре обмащуємо рибу. Накриваємо харчовою плівкою. Залишаємо маринуватися на 30-40 хвилин.

  2. Картоплю нарізати невеликими шматочками, так як риба готується швидко, картоплю можна попередньо відварити до напівготовності. Додаємо до картоплі зелену квасолю, помідори черрі, італійські трави, оливкову олію, сіль. Перемішуємо.

  3. З паперу для випічки робимо човники. Складаємо папір гармошкою по довгій стороні і, відступаючи на деяку відстань від краю, скріплюємо степлером або перев'язуємо ниткою. Щоб зрозуміти на якій відстані скріплювати краї, можна прикласти до стейку і скріпити трохи з запасом, залишаючи місце для картоплі.

  4. Викладаємо в човники стейки і вільний простір заповнюємо овочами. Човники перекладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин, до готовності картоплі. Можна накрити фольгою на деякий час, а хвилин за 10 до готовності, фольгу зняти і дати стейкам підрум'яниться.

Характеристики
Основні
ВиробникSalmo
Інформація для замовлення
  • Ціна: 770 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner