Товар: Оселедець пряного посолу в вакуумі.
Упаковка: Вакуумна упаковка по 1 шт.
Виробник: Власне виробництво.
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 7 днів.
Примітки: Ціла тушка, розміір 400+
Оселедець — одна з найбільш популярних і доступних риб, яку багато хто полюбляє. Така риба здатна прикрасити будь-який стіл та зробити його святковим. Завдяки пряному посолу, оселедець має пружне м'ясо, багатий смак та аромат. Крім цього, ця риба містить Омега-3 поліненасичені жирні кислоти, високоякісний легкозасвоюваний білок та значний список вітамінів: А, В2, В9, В12, D, Е, РР і мінеральних речовин, серед яких: калій, кальцій, магній, селен, залізо, хлор і сірка, фосфор і натрій.
Одеський форшмак
Інгредієнти:
-
Оселедець пряного посолу - 2 штуки
-
Свердловська булочка - 2 штуки
-
Цибуля-шалот - 2 штуки
-
Огірки - 1 штука
-
Лимон - ½ штуки
-
Вершкове масло - 60 г
-
Бородинський хліб - за смаком
-
Молоко - 400 мл
Приготування:
-
З булочок зняти скоринки, розкришити і залити їх молоком. Залишити на 5-10 хвилин.
-
Дрібно нарубати шалот. Огірки нарізати соломкою.
-
Оселедець нарізати невеликим кубиком, потім додати до нього віджату булочку і вершкове масло, продовжити рубати, змішуючи інгредієнти до однорідної маси.
-
Додати шалот, лимонний сік і ще раз прорубати все ножем.
-
На скибочку бородинського хліба викласти огірок, а зверху кнелі форшмака.
- Ціна: 188 ₴/кг