Продавець Кращі ціни на інградієнти для суші розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1157 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (98) 815-70-05
Кращі ціни на морепродукти, рибу та інгредієнти для суші!
Кошик

Філе сьомги с/с 150-300г

113 /100 г

  • В наявності
Філе сьомги с/с 150-300г
Філе сьомги с/с 150-300гВ наявності
113 /100 г
+380 (98) 815-70-05
+380 (98) 815-70-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Відправляємо замовлення по Україні! Скоропорт пакуємо в термоупаковку! Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!

Цікавлять оптові ціни? Переходьте на сайт redfish.vn.ua

Товар: Філе лосося (сьомги) слабосолоне.

Упаковка: Вакуумна упаковка на підкладці.

Виробник: Власне виробництво!

Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 45 днів.

Примітки: Шматки 150-300г. Виготовлено з охолодженої риби.

Слабосолене філе лосося виготовлено з охолодженої риби! Шматочки в вакуумній упаковці на підкладці! Якісний і свіжий товар! Вважається відмінною закускою на столі і найчастіше подається у вигляді нарізки, а також використовується для приготування різноманітних страв!

Корисні властивості:

  • Сьомга – джерело легкозасвоюваного білка, що має оптимальний амінокислотний склад.

  • Філе атлантичного лосося багате вітаміном E і іншими антиоксидантними сполуками. При регулярному споживанні цієї риби уповільнюються процеси, пов’язані зі старінням організму, поліпшується стан шкіри, розгладжуються дрібні мімічні та вікові зморшки, знижується ризик появи доброякісних і ракових пухлин.

  • Вітамін A, присутній в філе атлантичного лосося, покращує зір.

  • Сьомга є багатим джерелом жирних кислот омега-3, магнію, калію і інших нутрієнтів, що зміцнюють судини і серцевий м’яз, що сприяють виведенню з організму надлишків холестерину, знижують ймовірність розвитку інфаркту та інших кардіологічних збоїв.

  • У філе атлантичного лосося містяться корисні макро- і мікроелементи, які мають протизапальну дію. 

  • Жири омега-3 і інші корисні сполуки, виявлені у філе атлантичного лосося, покращують кровообіг, перешкоджають формуванню кров’яних тромбів.

  • Сьомга багата речовинами, які полегшують неприємну симптоматику псоріазу. 

  • Щоденне споживання сьомги допомагає прискорити процеси відновлення організму після тривалих хвороб і важких фізичних навантажень.

  • Корисні жири, макро- і мікроелементи допомагають знизити ймовірність розвитку астми, скоротити частоту асматичних нападів.

  • Атлантичний лосось містить цілий комплекс вітамінів групи B, які забезпечують нормальну роботу нервової системи. 

Роли з рибою і авокадо

 

Інгредієнти:

  • Круглий рис - 200 г

  • Рисовий оцет - 4 столові ложки

  • Цукор - 2 столові ложки

  • Сіль - 1 чайна ложка

  • Авокадо - ½ штуки

  • Слабосолона сьомга - 100 г

  • Сухі водорості норі - 2 штуки

  • Васабі - за смаком

  • Соєвий соус - за смаком

  • Маринований імбир - за смаком

  • Вода - 2,5 склянки

 

Приготування:

  1. Рис промити в холодній воді, поки вона не стане прозорою. Залишити рис у воді на 1 годину.

  2. Перекласти рис у каструлю, залити холодною водою (1,5 склянки) і накрити кришкою. Поставити каструлю на середній вогонь, після того як вода закипить, зменшити вогонь і варити рис під кришкою ще 10-15 хвилин. Важливо весь цей час кришку не піднімати, і рис не перемішувати - він повинен стати липким.

  3. Після того, як рис зварився, залишити його на 15 хвилин.

  4. Коли рис охолоне, приготувати заправку, змішавши 3 столові ложки рисового оцту, цукор і сіль.

  5. Обережно дерев'яною лопаткою вмішати заправку в рис.

  6. Рибу і авокадо порізати смужками.

  7. Лист норі покласти блискучою стороною вниз на бамбукову циновку (килимок), щоб край водоростей збігався з краєм циновки.

  8. У глибокій мисці змішати 1 склянку води і 1 столову ложку оцту, для того щоб змочувати руки водою.

  9. На лист норі тонким шаром викладаємо рис, залишаючи 2-3 см від далекого краю незаповненим. Цей край змащуємо тонким шаром васабі.

  10. Викладаємо начинку смужками.

  11. Піднімаємо край килимка і починаємо акуратно згортати, залишений край норі з васабі якби склеюють рол.

  12. За допомогою килимка, можна сформувати рол, надавши йому круглу, квадратну або трикутну форму.

  13. Отриману ковбаску ріжемо дуже гострим ножем на 4-6 частин (залежно від розміру листа норі).

  14. Подавати з васабі, соєвим соусом і імбиром.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 113 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner