БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ! Скоропорт пакуємо в термоупаковку! Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!
Товар: Філе лосося (сьомги) слабосолене.
Упаковка: Вакуумне пакування на підкладці.
Виробник: Власне виробництво!
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 45 днів.
Примітки: Шматки 150-300г. Виготовлено із охолодженої риби.
Слабосолене філе лосося виготовлено з охолодженої риби! Шматочки у вакуумній упаковці на підкладці! Якісний та свіжий товар! Вважається чудовою закускою на столі та найчастіше подається у вигляді нарізки, а також використовується для приготування різноманітних страв!
-
Корисні властивості:
-
Семга - джерело білка, що легко засвоюється, має оптимальний амінокислотний склад.
-
Філе атлантичного лосося багате на вітамін E та інші антиоксидантні сполуки. При регулярному споживанні цієї риби уповільнюються процеси, пов'язані зі старінням організму, покращується стан шкіри, розгладжуються дрібні мімічні та вікові зморшки, знижується ризик появи доброякісних та ракових пухлин.
-
Вітамін A, присутній у філе атлантичного лосося, покращує зір.
-
Семга є багатим джерелом жирних кислот омега-3, магнію, калію та інших нутрієнтів, що зміцнюють судини та серцевий м'яз, що сприяють виведенню з організму надлишків холестерину, знижують ймовірність розвитку інфаркту та інших кардіологічних збоїв.
-
У філе атлантичного лосося містяться корисні макро- та мікроелементи, які мають протизапальну дію.
-
Жири омега-3 та інші корисні сполуки, виявлені у філе атлантичного лосося, покращують кровообіг, перешкоджають формуванню кров'яних тромбів.
-
Сьомга багата на речовини, які полегшують неприємну симптоматику псоріазу.
-
Щоденне споживання сьомги допомагає прискорити процеси відновлення організму після тривалих хвороб та важких фізичних навантажень.
-
Корисні жири, макро- та мікроелементи допомагають знизити ймовірність розвитку астми, скоротити частоту асматичних нападів.
Атлантичний лосось містить цілий комплекс вітамінів групи B, які забезпечують нормальну роботу нервової системи.
Роли з рибою та авокадо
Інгредієнти:
-
Круглий рис – 200 г
-
Рисовий оцет - 4 столові ложки
-
Цукор - 2 столові ложки
-
Сіль - 1 чайна ложка
-
Авокадо - ½ штуки
-
Слабосолона сьомга - 100 г
-
Сухі водорості норі – 2 штуки
-
Васабі - за смаком
-
Соєвий соус - за смаком
-
Маринований імбир - за смаком
Вода – 2,5 склянки
Приготування:
-
Рис промити в холодній воді, поки вона не стане прозорою. Залишити рис у воді на годину.
-
Перекласти рис в каструлю, залити холодною водою (1,5 склянки) і накрити кришкою.
-
Поставити каструлю на середній вогонь після того, як вода закипить, зменшити вогонь і варити рис під кришкою ще 10-15 хвилин.
-
Важливо весь цей час не піднімати кришку, і рис не перемішувати - він повинен стати липким.
-
Після того як рис зварився, залишити його на 15 хвилин.
-
Коли рис охолоне, приготувати заправку, змішавши 3 столові ложки рисового оцту, цукор та сіль.
-
Обережно дерев'яною лопаткою втрутити заправку в рис.
-
Рибу та авокадо порізати смужками.
-
Лист норі покласти блискучою стороною вниз на бамбукову циновку (килимок), щоб край водоростей збігався з краєм циновки.
-
У глибокій мисці змішати 1 склянку води і 1 столову ложку оцту, щоб змочувати руки водою. На лист норі тонким шаром викладаємо рис, залишаючи 2-3 см від
-
далекого краю порожнім.
-
Цей край змащуємо тонким шаром васабі. Викладаємо начинку смужками. Піднімаємо край килимка і починаємо акуратно згортати, залишений край норі з васабі склеюють рол.
-
За допомогою килимка можна сформувати рол, надавши йому круглу, квадратну або трикутну форму.
-
Отриману ковбаску ріжемо дуже гострим ножем на 4-6 частин (залежно від розміру листа норі).
-
Подавати з васабі, соєвим соусом та імбиром.
Інформація для замовлення
- Ціна: 96 ₴/100 г