Продавець Кращі ціни на інградієнти для суші розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1197 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (98) 815-70-05
Кращі ціни на морепродукти, рибу та інгредієнти для суші!
Кошик

Форель с/м без голови 2+кг

353 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Форель с/м без голови 2+кг
Форель с/м без голови 2+кгВ наявності
353 ₴/кг
+380 (98) 815-70-05
+380 (98) 815-70-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сайт оптових та роздрібних цін! Відправляємо замовлення по Україні! Скоропорт пакуємо в термоупаковку! Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!

Товар: Форель тушка без голови 3+ кг.

Упаковка: На вагу. Суха заморозка.

Виробник: Чилі.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Мінімальна кількість глазурі. Свіжоморожена Південноамериканська форель має світліший колір м'яса та не такий насичений та яскравий смак, як наприклад, охолоджена Норвезька риба. Вона всередині блідо рожева, та по смаку більше схожа на річкову рибу. Рекомендуємо її використовувати для запікання, приготування супів, та смаження на грилі. Для посолу краще обрати охолоджену рибу.

Форель – один з найяскравіших представників лососевого сімейства, який володіє унікальними харчовими властивостями. Ця риба має приємний і ніжний смак, завдяки чому широко застосовується в кулінарії. Регулярне вживання червоної риби знижує рівень холестерину і цукру в крові, нормалізує роботу серцево-судинної системи, стимулює діяльність мозку, зміцнює імунітет.

Корисні властивості:

  • В форелі міститься багато фосфору, необхідного людині для формування міцних кісток і зубів. До складу цієї риби також входять такі речовини як кальцій, магній, натрій і калій. Все це робить лосося одним з необхідних продуктів для формування міцного скелета і пружної м'язової тканини.
  • Чималу роль відіграють і вітаміни, які містяться у складі цієї риби. Серед них найбільш помітними є вітаміни групи В (В1, В2, В3, В6), які відповідають за здоров'я нашої нервової системи і за нормальну роботу мозку.
  • Крім вітамінів В в лососі міститься також вітамін А, відомий всім своєю користю для зростаючого організму.
  • Однак найбільше форель цінують за вміст поліненасичених жирних кислот Омега-3, які забезпечують нормальну роботу нервової системи, стимулюють діяльність мозку і очей. А в поєднанні з вітаміном D (наприклад, салат зі свіжих овочів і філе лосося) діє на нашу нервову систему як антидепресант!
  • Крім цього, лосось - відмінний продукт проти старіння! Омега-3 в поєднанні з вітамінами групи В та іншими корисними елементами допомагають зупинити біологічні процеси старіння в організмі.

Цікаво!

  • Форель не може жити в забрудненій воді. З її допомогою перевіряють водне середовище – якщо є токсичні речовини, риба гине.

  • Ця риба відрізняється від своїх прісноводних побратимів підвищеною швидкістю пересування. Вона здатна розвинути швидкість до 16 км/год. Від хижака форель рятується, вистрибуючи з води на висоту до 2 метрів, при цьому її швидкість перевищує 30 км/год.

Форель з хамоном і овочевим гарніром

 

Інгредієнти:

  • Форель - 1 шт

  • Хамон - 75 гр

  • Оливкова олія - 100 мл

  • Часник - 3 шт

  • Горошок зелений (заморожений)

  • Зелена цибуля

  • Морква

  • Брокколі

  • Борошно - 1 ст.л.

 

Приготування:

  1. Хамон тонко нарізати.

  2. Заповнити рибу хамоном, закріпити зубочистками, щоб не розсипалася начинка.

  3. Глибоку сковороду поставити на вогонь, додати оливкову олію. Обжарити неочищений часник, рибу обваляти в муці і додати на сковороду. Солити рибу не обов'язково, солоного хамону достатньо.

  4. Поки смажиться риба, нарізати цибулю порей, дістати горошок з морозилки.

  5. Обсмажити в олії цибулю порей 2 хвилини.

  6. Розділити броколі на суцвіття, моркву очистити і нарізати кільцями. Відварити 4 хвилини.

  7. Додати до порею горошок, моркву і брокколі, обсмажити 2 хвилини.

  8. Викласти овочі на тарілку, зверху покласти рибу, прибрати зубочистки.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 353 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner