Продавець Кращі ціни на інградієнти для суші розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1157 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (98) 815-70-05
Кращі ціни на морепродукти, рибу та інгредієнти для суші!
Кошик

Філе тилапії с/м

196 /кг

  • В наявності
Філе тилапії с/м
Філе тилапії с/мВ наявності
196 /кг
+380 (98) 815-70-05
+380 (98) 815-70-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Відправляємо замовлення по Україні! Скоропорт пакуємо в термоупаковку! Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!

Цікавлять оптові ціни? Переходьте на сайт redfish.vn.ua

Товар: Філе тилапії. Свіжоморожене.

Упаковка: Вакуумна упаковка на вагу.

Виробник: Китай.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Середній розмір філе 170 г. Глазур від 35%.

М'ясо тилапії ніжне, біле, з високим вмістом білка і низьким вмістом жиру. Це робить її улюбленицею серед прихильників правильного харчування. У кулінарії філе тілапії популярне, його можна смажити, тушкувати, варити, запікати. Кістки в філе практично відсутні і тому з нього зручно робити рулети, якщо подрібнити рибу в блендері, то можна приготувати тефтелі і котлети. Доступна ціна!

Корисні властивості:

  • Вітаміни групи В. У тилапії присутня велика кількість практично всієї групи. Саме вони нормалізують функціонування нервової системи. Вживання цієї риби відмінно дозволяє уникнути депресій, головних болів. Зменшує різкі зміни настрою, є профілактичним засобом від занепаду сил.

  • Вітамін Е. Це дуже ефективний антиоксидант. Він дозволяє зберегти молодість, бореться з ознаками старості. Тому для жінок, які стежать за своєю зовнішністю, дана риба просто неоціненний помічник.

  • Вітамін К. Присутність цього вітаміну в складі риби дуже корисно для процесів кровотворення. Він стимулює вироблення червоних кров'яних тілець. Тому тилапію рекомендують вживати людям при зниженому гемоглобіні.

  • Фосфор, залізо. Тилапія містить таку кількість мінералу, що дозволяє заповнити практично добову норму. Саме завдяки таким речовинам вона дуже корисна для мозку. Відмінно підтримує роботу серцево-судинної системи.

  • Солі фосфору. У тилапії їх просто рекордна кількість. А саме вони сприяють процесу формування кісток і зубів. Ця властивість риби робить її корисною: малюкам, підліткам, людям середнього та похилого віку.

Цікаво!

  • Риби відносяться до однолюб. Часто створюють сімейні пари, які живуть разом протягом довгого часу, відпущеного на риб'ячий століття.

  • Вміють спілкуватися сигналами, прекрасно розуміють один одного, пояснюючи на своїй азбуці Морзе.

  • Чітко знають свою територію, не терплять чужоземних загарбників, проти яких виступають єдиним фронтом.

  • Ікру і мальків перевозять в роті, зберігаючи таким чином популяцію.Цікаво!

  • Риби відносяться до однолюб. Часто створюють сімейні пари, які живуть разом протягом довгого часу, відпущеного на риб'ячий століття.

  • Вміють спілкуватися сигналами, прекрасно розуміють один одного, пояснюючи на своїй азбуці Морзе.

  • Чітко знають свою територію, не терплять чужоземних загарбників, проти яких виступають єдиним фронтом.

  • Ікру і мальків перевозять в роті, зберігаючи таким чином популяцію.

Тилапія в вершковому каррі

 

Інгредієнти:

  • Філе тилапії - 380 г

  • Ріпчаста цибуля - 1 шт

  • Часник - 4 зубчики

  • Імбир - 40 г

  • Помідори у власному соку - 300 г

  • Оливкова олія - 40 мл

  • Вершкове масло - 20 г

  • Каррі - 1 ч. л.

  • Вершки 10% -ві - 100 мл

  • Вода - за смаком

 

Приготування:

  1. Цибулю очистити і нарізати кубиками. У сковороді або глибокому сотейнику розігріти половину оливкового і вершкового масла, додати цибулю. Обсмажити 3-4 хвилини.

  2. Дрібно нарізати часник, імбир натерти на тертці і додати до цибулі. Обсмажувати 1 хвилину. Викласти томати в сковороду, влити воду, додати каррі, посолити і все перемішати.

  3. Тушкувати 15 хвилин на невеликому вогні.

  4. Через 15 хвилин влити вершки, перемішати, дати закипіти на дуже повільному вогні.

  5. Філе риби обсушити серветкою. На окремій сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити тилапію з кожного боку 2 хвилини. Трохи посолити рибу. Потім викласти її в сковороду з соусом, накрити кришкою і 3-4 хвилини протушкувати.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 196 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner