Товар: Рисовий оцет для суші.
Упаковка: Пластикова каністра 20л.
Виробник: Україна.
Термін придатності: 24 місяці.
Примітки: Якісний оцет з неочищених і нешліфованих сортів рису.
Про користь рисового оцту свідчить його багатий склад:
-
амінокислоти, необхідні для підтримки обмінних процесів, процесів регенерації і вироблення енергії;
-
кальцій в легкозасвоюваній формі, для захисту кісткової тканини;
-
калій, що регулює водно-сольовий баланс в організмі;
-
фосфор, який є учасником практично всіх хімічних процесів організму.
Крім цього, рисовий оцет не шкодить слизовій шлунка і не має протипоказань при гастриті і виразковій хворобі. Він знижує калорійність страв та допомагає травленню. Цінні амінокислоти у його складі запобігають окисленню та зашлакованості організму, тим самим продовжуючи його молодість. Ввівши рисовий оцет у раціон, ви зможете уникнути закупорюванню судин, вивівши шкідливий холестерин з організму.
Цікаво!
-
Спочатку рисовий оцет використовували як приправу до рису. З часом його застосування розширилося і його почали використовувати в процесі приготування японської національної страви - суші.
- Ціна: 674 ₴