Продавець Кращі ціни на інградієнти для суші розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
690 відгуків
Кращі ціни на морепродукти, рибу та інгредієнти для суші!
+380 (98) 815-70-05

Устричний соус 500г

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

108 

Показати оптові ціни
+380 (98) 815-70-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Устричний соус 500г
Устричний соус 500гВ наявності
108 
+380 (98) 815-70-05
Купити

Опис

Відправляємо замовлення по Україні. Доставка за рахунок одержувача, упаковка - 30 грн! Скоропорт пакуємо в термоупаковку.
Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!
 Зверніть увагу - у кожного товару є оптова та роздрібна ціна!

Товар: Устричний соус.

Упаковка: Пластикова коробка. Магазинна фасовка.

Виробник: Україна.

Термін придатності: 24 місяці.

Склад: устриці (устриця (молюск), вода, сіль) 35%, вода, цукор, сіль, підсилювач смаку Е621, загущувач Е1442, сік мідій (мідії (молюск), вода, сіль), карамельний барвник Е150а, пшениця мука (клейковина), підсилювач смаку Е635, ксантова камедь Е415, лимонна кислота Е330, консервант Е202.

Добре підходить для приготування різних страв з м’яса, риби, птиці та овочей. Соус китайської кухні (по іншому називають устрична олія). Готується на основі есенції з устриць (їх попередньо довго відварюють). Смак найкраще розкривається у стравах після термічної обробки. Найкраще смакує зі свининою та яловичиною.

Яловичина в устричному соусі на пательні ВОК
Свіжа кінза (коріандр)- 10 г
Ріпчаста цибуля - ½ цибулинки
Яловиче філе - 500 г
Капуста броколі - 400 г
Корінь імбиру - 10 г
Лимон - ½ шт.
Рослинна олія - 50 мл
Устричний соус - 50 мл
Броколі розібрати на суцвіття і відварити протягом трьох хвилин у киплячій воді. Охолодити, щоб суцвіття не втратили зеленого кольору. Яловиче філе нарізати тонкою соломкою. Імбир та цибулю подрібнити скибочками. На добре розігрітій сковорідці на великому вогні швидко обсмажити м’ясо постійно помішуючи. Додати цибулю та імбир, а ще через хвилину – устричний соус та броколі. Перекласти готову страву у тарілку, перед подачею присипати подрібненою кінзою та полити соком лимону.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 108 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner