Порції тунця с/м
450 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
Товар: Порції з філе тунця свіжоморожені.
Упаковка: Вакуумний пакет.
Виробник: В'єтнам.
Термін придатності: 24 місяці.
Примітки: Фасовка 500+г. Без шкіри і кісток.
Тунець - джерело корисних мікро - і макро - елементів хрому, йоду, кобальту. Серед всіх видів риб тунець лідирує за вмістом білка (в м ясі міститься близько 26% білкових з'єднання єднань), займає почесне місце за поживністю на рівні червоного м яса і деяких видів ікри.
Користь тунця:
-
Покращує зір
-
Нормалізує обмін речовин
-
Виробляти в активність мозкову діяльність
-
Нормалізує вміст цукру в крові
-
Очищає печінку від токсинів і шкідливих сполук
-
Попереджує розвиток серцево-судинних захворювань, знижує ризик інфаркту
-
Налагоджує роботу кровоносної системи, запобігає утворенню тромбів
-
Зміцнює кісткові тканини
-
Надає поліпшення потенції
-
Призупиняє запальні процеси в організмі
-
Знижує ризик утворення ракових клітин в організмі
-
Сприяє підвищенню опірності організму до різних алергенів
-
Корисно при остеопорозі, гіпертонії
-
Зміцнює репродуктивні функції
-
Омолоджує, покращує фізичну активність і витривалість
-
Білкові сполуки на 95% засвоюються організмом і сприяють зростанню м'язової тканини
Цікаво!
-
Японці почали полювати на цього морського хижака ще 5 тис. років тому.
-
У Франції філе цієї риби красномовно називають «морською телятиною» та готують з неї легкі та смачні страви.
-
Тунець не піддається зараженню паразитами.
Смажений тунець
Найбільш корисною стравою з тунця є стейк. Для простого рецепту знадобиться:
-
2 рибних стейка;
-
1 ч. л. солі;
-
1/4 ч. л. каєнського перцю;
-
2 ст. л. оливкової олії;
-
1 ч. л. чорного перцю.
Спочатку слід натерти тунець з сіллю і каєнським перцем. Після цього масло нагрівають в сковороді на помірному вогні. В нього кладуть каєнський перець і обсмажують протягом п'яти хвилин. Після цього в сковороду кладуть філе і смажать за півтори хвилини з кожної зі сторін.
- Ціна: 450 ₴/кг