Товар: Обрізь лосося слабосолена на шкірі. Пивний набір.
Упаковка: Вакуумна упаковка.
Виробник: Власне виробництво!
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 30 днів.
Примітки: Упаковка по 250г в вакуумі. Виготовлено з охолодженої риби.
Корисні властивості лосося:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м’язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам’ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесам старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Кіноа з лососем
Інгредієнти:
-
Слабосолений лосось - 80 г
-
Куряче яйце - 2 штуки
-
Авокадо - 60 г
-
Очищені насіння гарбуза - 2 г
-
Насіння Чіа - 1 г
-
Насіння льону - 1 г
-
Кіноа - 120 г
-
Цибуля-шалот - 2 штуки
-
Вершкове масло - 100 г
-
Винний оцет - 4 столові ложки
-
Яєчний жовток - 2 штуки
-
Чорний перець горошком - 1 чайна ложка
-
Сіль за смаком
-
Мелений чорний перець - за смаком
Приготування:
-
Приготувати голландський соус. Нагріти оцет, додати дрібно нарізаний шалот і чорний перець горошком, уварити на дві третини, процідити, остудити. Додати яйце, яєчні жовтки, сіль і перемішати до однорідності. Поставити миску з соусом на парову баню і, підливаючи топлене масло тонкою цівкою, збити соус до кремовою однорідної текстури.
-
Кіноа викласти в миску, залити окропом так, щоб його було в два рази більше за обсягом, ніж крупи. Накрити кришкою, укутати, дати крупі пропаритися і увібрати воду 15-20 хвилин.
-
Відварити яйце пашот будь-яким зручним способом
-
Подавати в глибокій круглій тарілці, виклавши спочатку кіноа, потім нарізаний дольками свіжий авокадо, скибочки слабосоленого лосося, яйце пашот, поливши його соусом.
-
Прикрасити насінням льону, чіа і гарбузовим насінням.
- Ціна: 46 ₴