Продавець Кращі ціни на інградієнти для суші розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1166 відгуків
+380 (98) 815-70-05
Кращі ціни на морепродукти, рибу та інгредієнти для суші!
Кошик

Лосось с/м з головою 1-2кг

377 /кг

  • В наявності
Лосось с/м з головою 1-2кг
Лосось с/м з головою 1-2кгВ наявності
377 /кг
+380 (98) 815-70-05
+380 (98) 815-70-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Відправляємо замовлення по Україні! Скоропорт пакуємо в термоупаковку! Слідкуйте за актуальними цінами і новинками в Instagram і Facebook! Приєднуйтесь до спільноти в Viber!

Цікавлять оптові ціни? Переходьте на сайт redfish.vn.ua

Товар: Тушка лосося з головою. Розмір тушки до 1-2кг.

Упаковка: На вагу. Суха заморозка.

Виробник: Норвегія.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Суха заморозка. 

У м'ясі сьомги міститься дуже багато корисних компонентів. Недарма вона включена до складу дієтичного харчування, призначеного для лікування захворювань серцево-судинної системи. Крім того, існують режими харчування, призначені для профілактики онкозахворювань, в складі яких також присутня сьомга. Незважаючи на те, що її калорійність дещо вища, ніж у інших риб, вона, не впливає на вагу людини, так як досить швидко перетравлюється.

Корисні властивості:

  • Сьомга – джерело легкозасвоюваного білка, що має оптимальний амінокислотний склад.

  • Філе атлантичного лосося багате вітаміном E і іншими антиоксидантними сполуками. При регулярному споживанні цієї риби уповільнюються процеси, пов’язані зі старінням організму, поліпшується стан шкіри, розгладжуються дрібні мімічні та вікові зморшки, знижується ризик появи доброякісних і ракових пухлин.

  • Вітамін A, присутній в філе атлантичного лосося, покращує зір.

  • Сьомга є багатим джерелом жирних кислот омега-3, магнію, калію і інших нутрієнтів, що зміцнюють судини і серцевий м’яз, що сприяють виведенню з організму надлишків холестерину, знижують ймовірність розвитку інфаркту та інших кардіологічних збоїв.

  • У філе атлантичного лосося містяться корисні макро- і мікроелементи, які мають протизапальну дію. 

  • Жири омега-3 і інші корисні сполуки, виявлені у філе атлантичного лосося, покращують кровообіг, перешкоджають формуванню кров’яних тромбів.

  • Сьомга багата речовинами, які полегшують неприємну симптоматику псоріазу. 

  • Щоденне споживання сьомги допомагає прискорити процеси відновлення організму після тривалих хвороб і важких фізичних навантажень.

  • Корисні жири, макро- і мікроелементи допомагають знизити ймовірність розвитку астми, скоротити частоту асматичних нападів.

  • Атлантичний лосось містить цілий комплекс вітамінів групи B, які забезпечують нормальну роботу нервової системи. 

Фарширована сьомга

 

Інгредієнти:

  • Сьомга - 1 шт.,

  • Мед - 2 ст.л.,

  • Соєвий соус - 2 ст.л.,

  • Сік одного лимона,

  • Сіль.

 

Для начинки:

  • Креветки (варені або сирі) - 400 гр.,

  • Болгарський солодкий перець - 1 шт,

  • Імбир (корінь) - 7,5 см,

  • Зелена цибуля - 1 невеликий пучок,

  • Часник - 2 зубці,

  • Вершки - 50 мл,

  • Олія - 1 ст.л.,

  • Приправа до риби - 1 ст.л.,

  • Сіль.

 

Приготування:

  1. Сьомгу чистимо, потрошимо, відрізаємо голову, хвіст, зябра, реберні кістки, дрібні кісточки і плавники.

  2. На поверхні однієї частини філе гострим ножем прямо по шкірі робимо хрестоподібні не наскрізні (до 1 см) надрізи.

  3. Тепер готуємо начинку, для цього чистимо імбир з часником. Імбир тремо на дрібній тертці, а часник тиснемо на пресі.

  4. Зелену цибулю миємо, обсушуємо і дрібно рубаємо.

  5. У болгарського солодкого перцю видаляємо серцевину, очищаємо від насіння, а м'якоть нарізаємо кільцями.

  6. Попередньо розморожені креветки очищаємо і розрізаємо вздовж навпіл кожну.

  7. Розігріваємо в сковороді невелику кількість рослинного масла, викладаємо в нього підготовлені цибулю, часник і імбир, перемішуємо і смажимо, поки продукти досить добре не размягчатся, близько 5-ти хвилин. Потім вливаємо вершки, перемішуємо, робимо невеликий вогонь і готуємо, поки суміш не стане густою. Потім висипаємо в сковороду креветки, перемішуємо і прогріваємо близько 2-х хвилин.

  8. Знімаємо сковороду з вогню, солимо і перемішуємо.

  9. Ставимо духовку на розігрів до 220 градусів С

  10. На деко для випікання застеляємо лист пергаменту, на якому розкладаємо 4 відрізки нитки або мотузки. На нитки викладаємо одну половину сьомги без надрізів шкірою вниз. Викладаємо на неї начинку, рівномірно розподіляючи її по всій площі риби, зверху заправляємо спеціями і скроплюємо свіжовичавленим лимонним соком.

  11. Накриваємо половинку з начинкою другою половиною сьомги, на шкірі якої надрізи.

  12. Зв'язуємо обидві рибні половинки між собою вільними кінцями нитки.

  13. Деко з фаршированою сьомгою ставимо в розігріту духовку і готуємо при 220 градусів С півгодини.

  14. Поки риба готується, приготуємо для неї соус. Для цього змішуємо 2 ст.л. лимонного соку, мед і соєвий соус, перемішуємо до однорідності. 

  15. Готову сьомгу витягаємо з духовки, акуратно перекладаємо на блюдо, зверху поливаємо соусом, накриваємо шматком фольги і даємо «відпочити» близько 7 - 8 хвилин, а потім подаємо до столу.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 377 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner