Товар: Обрізь лосося без шкіри, жиру і кісток. Слабосолона.
Упаковка: Вакуумна упаковка.
Виробник: Власне виробництво!
Термін придатності: За температури від 0 до +6 градусів до 30 днів.
Примітки: Упаковка по 250г у вакуумі. Виготовлено з свіжомороженої риби.
Слабосолона обрізь спинки лосося виготовлена з якісної свіжомороженої риби. Не містить жиру, шкіри та кісток! Має неповторний ніжний смак! Доступна ціна від виробника! Можна додавати у домашні ролі, салати, млинці, тарталетки та бутерброди!
Корисні властивості лосося:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров'ю дерев'яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам'ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесах старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров'я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Млинцевий торт з лососем і сіром
Інгредієнти:
-
Вершкове масло - 7 столових ложок
-
Молоко - 300 мл
-
Куряче яйце - 4 штуки
-
Сіль - ½ чайної ложки
-
Пшеничне борошно - 300 г
-
Слабосолений лосось - 400 г
-
Кріп - 1 чайна ложка
-
Цедра лайма - ½ штуки
-
Сік лайма - ½ штуки
-
Вершковий сир - 300 г
-
Червона ікра - 100 г
Приготування:
-
Викласти розм'якшене масло в каструлю і розтоплювати його на середньому вогні до золотистого кольору, після чого зняти з вогню і залишити охолоджуватися.
-
Збити молоко, яйця і сіль. Потім додати борошно і довести тісто до однорідності.
-
Остигле масло додати в тісто, добре перемішуючи. Накрити миску з тістом плівкою і прибирати в холодильник на 10 - 20 хвилин.
-
Випікати млинці одного діаметра на вже розігрітій сковороді
-
У невеликій мисці змішати вершковий сир, кріп, сік і цедру половини лайма.
-
Кожен млинець (бажано, щоб млинці були теплими), промащувати вершковою сумішшю, після чого викласти скибочки лосося. Так, млинець за млинцем, формується торт, на верх якого викладається червона ікра.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Розма |
- Ціна: 168 ₴